Hirdetés

gyerekzsur.lap.hu / Ötletek

Ötletek

Tanácsok, trükkük zsúr szervezéshez

Csináld magad gyerekzsúrok, a meghívótól a tálalásig

Ötletek szülinapi partik, gyerekzsúrok szervezéséhez

Születésnapi ötletek, amelyek felejthetetlen emlékeket ígérnek

A szülőknek nem csak a megfelelő ajándék beszerzése okozhat fejtörést, hanem gyermekeink cseperedésével egyre gyakrabban találkozunk azzal az igénnyel, hogy szeretnék barátaikat is vendégül látni. Ezzel nem is lenne gond, de ,hogy éljünk túl egy-egy ilyen alkalmat úgy, hogy a lakás is egészben maradjon? Szívesen segítünk születésnapi partyötleteinkkel. Kukkants be hozzánk, íme néhány ötlet!

KRD Rendezvény Service Kft. - Kezdetnek, hogy a gyerkőcök szája tátva maradjon, animátorunk erre a célra kialakított eszközök segítségével óriás buborékokat állít elő, majd csak hogy a csodás látvány után a kis kezecskék is szorgoskodjanak, kisebb eszközökkel ők maguk – természetesen animátorunk segítségével - készítik az újabb színes buborékokat. A lényeg egy és ugyanaz, a lurkók vidám és felejthetetlen élményben részesülnek.

pónilovaglás a zsúr fénypontja

Rendelj pónit, hogy meglovagoltassad a társaságot!

Meglepetésekkel töltött papírmache - A pinata (pinyáta) egy tradicionális mexikói játék. A világ minden részén alkalmazzák házibulik születésnapi zsúrok stb. hangulatának feldobásához. Egy papírmache figura amit megtöltenek édességekkel, apró játékokkal és egy ütőszerszámmal ütlegelik amíg ki nem hullanak belőle a meglepetések. A legkisebbeknek a puill string pinata ajánlatos a megfelelő szalagot kell csak meghúzni és kinyílik.

HirdetésGyerekdal.hu - gyeredalok szövege, videó, kotta, akkordok
Meghatározás:

A lapom arra keres választ, hogy hogyan lehet izgalmassá, egyedivé tenni az otthoni gyerek-összejöveteleket? A partyszervezőkről, partyhelyszínekről főleg más lapok szólnak, akik másutt nem szerepelnek, ide felveszem.

A lapom arra keres választ, hogy hogyan lehet izgalmassá, egyedivé tenni az otthoni gyerek-összejöveteleket? A partyszervezőkről, partyhelyszínekről főleg más lapok szólnak, akik másutt nem szerepelnek, ide felveszem.

Szponzorált hirdetések

eXTReMe Tracker

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Ötletek
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés